Fan van Feyenoord
Nieuws

Weer onrust rondom Santiago Gimeńez

Het blijft onrustig rondom Santiago Gimeńez bij Feyenoord want nu schrijft Record op hun voorpagina dat Benfica hun zinnen heeft gezet op de 22 jarige Mexicaanse spits van Feyenoord. De Portugese topclub houdt rekening met het vertrek van hun aanvaller Gonçalo Ramos want Manchester United, PSG en Newcastle United zouden hem willen halen. Benfica hanteert echter een vraagprijs van 80 miljoen euro voor de 22 jarige international. Dat wordt o.a. gemeld door O Glorioso. Het is niet alleen Benfica die de Feyenoord spits op de korrel heeft maar ook Tottenham Hotspur wordt genoemd meldt de Mexicaanse tak van AS. Hij zou dan de opvolger moeten gaan worden van Harry Kane die waarschijnlijk naar Bayern München gaat.

In de Mexicaanse media wordt een prijskaartje van veertig miljoen euro genoemd, hoewel Feyenoord vijftig miljoen verlangt.

De vader van Gimenez blijft rustig onder alle geruchten en zegt tegen ESPN "Er wordt het hele seizoen al gepraat, dat is ook normaal, maar we hebben van geen enkel team een voorstel ontvangen. We hebben uitstekend contact met Feyenoord en met Dennis te Kloese, dus we zullen zien wat er gebeurt. We weten dat de transfermarkt nog lang duurt".