Fan van Feyenoord
Nieuws

Veel belangstelling voor Luis Sinisterra

Er is veel belangstelling voor Feyenoord aanvaller Luis Sinisterra. Vanuit de top van Europa zouden clubs interesse hebben maar het doet de Colombiaanse aanvaller weinig, zegt hij. Ik weet wat ik aan Feyenoord heb en zal me voor de 100% inzetten voor de club.

Medio 2018 kwam Sinisterra naar Feyenoord en is inmiddels uitgegroeid tot een publiekslieveling en een bijna onmisbare schakel aan de linkerkant.

"Als je ergens langer bent, wen je aan de stad en de fans", zegt hij op de persconferentie van woensdag. "Ik ben altijd goed behandeld. De club heeft alles altijd heel goed voor mij geregeld."

Zowel FC Barcelona, Atletico Madrid en Italiaanse clubs zouden vergaande interesse hebben in de aanvaller en zouden hem graag binnen halen.

De hoofdrolspeler staat niet te kijken van het feit dat hij genoemd wordt bij grote clubs. "Dat is logisch, maar Feyenoord is het belangrijkst. Ik ben honderd procent gefocust op Feyenoord en dat blijft zo totdat ik mijn contract heb uitgediend."

Sinisterra ziet de belangstelling als een stimulans om zijn huidige vorm vast te houden. Waar zijn plafond ligt? "Ik doe het stap voor stap. Nu ben ik hier en hier probeer ik beter te worden als voetballer. Die kans krijg ik in de Eredivisie. Wat de toekomst brengt, weet ik nog niet."