Fan van Feyenoord
Nieuws

Twijfels om contractverlenging Frank Arnesen

Ondanks dat Feyenoord graag door wil met technisch directeur Frank Arnesen is er nog geen overeenkomt voor het volgende seizoen. Martijn Krabbendam, clubwatcher van Feyenoord, zegt dat president-commissaris Toon van Bodegem zich met de onderhandelingen bemoeit.

Frank Arnesen heeft nog geen beslissing genomen omtrent zijn toekomst en hij is al langer in onderhandeling met Feyenoord voor verlenging van zijn contract. Ook in het geruchtencircuit gaat de naam van Frank Arnesen in het rond als de nieuwe directeur voetbalzaken van Ajax, mede door het verleden van Arnesen bij de Amsterdammers.

"Ik snap wel dat er over bepaalde voorwaarden gesproken moet worden, maar vanuit Feyenoord oogpunt kun je toch niet ontevreden zijn over wat hij doet", reageert Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International.

Volgens de clubwatcher zit Van Bodegom kort op de onderhandelingen, wat de snelheid daarvan niet ten goede komt. "Dat is niet goed natuurlijk, dat is niet de bedoeling." Het is volgens Krabbendam niet de taak van de president-commissaris van de Raad van Commissarissen om zich daarmee te bemoeien. "Misschien denkt hij: Dennis te Kloese is net nieuw, ik moet hem een beetje backup geven. Maar iets wat niet lang hoeft te duren, duurt wel lang. Ik ben wel heel benieuwd. Het zou typisch Feyenoord zijn als het toch stukloopt."