Fan van Feyenoord
Nieuws

Toch geen 55 miljoen voor Feyenoord

Sportmarketeer Chris Woerts meldt dat Feyenoord de stekker uit de mogelijke deal met 4 investeerders heeft getrokken en dat scheelt de club maar liefst 55 miljoen euro. Feyenoord is er niet uitgekomen met de investeerders meldt Woerts.

"De laatste keer vertelde ik over Feyenoord, over die 55 miljoen. Dat gaat niet door. De investeerders hebben een brief gekregen van Feyenoord. Ze stelden te veel eisen, daar kon Feyenoord niet aan voldoen", vertelt Woerts bij VI Vandaag.

De vier investeerders schreven in januari een brief aan het bestuur van Feyenoord waarin ze aangaven aandelen over te willen nemen voor veertig miljoen euro, plus een lening van vijftien miljoen euro. Daarmee lag er voor het eerst in een twee jaar durende zoektocht een concreet bod op tafel. "Voor Feyenoord is iedere euro er één. Dan kunnen ze in elk geval iets doen op de transfermarkt", stelde Woerts destijds nog.

Door die mogelijke deal heeft Feyenoord nu zelf een streep gezet. "PSV krijgt een lening van 30 miljoen, daar gaan ze talenten van aantrekken. Feyenoord moet helemaal overnieuw beginnen", aldus Woerts. "De investeerders zijn erg teleurgesteld, want ze hebben goede bedoelingen. Feyenoord is de club van de hoop. Ze hopen nu weer dat er iemand anders komt."