Fan van Feyenoord
Nieuws

Santiago Giménez naar Feyenoord

Volgens ESPN is Feyenoord rond met spits Santiago Giménez en zou de Mexicaanse spits binnenkort naar Rotterdam kunnen komen om alle papierwerk af te wikkelen.

ESPN schrijft op hun website dat Feyenoord en Cruz Azul overeenstemming hebben bereikt over de transfer van de 21 jarige spits. In het contract van Santiago Giménez staat een afkoopsom van 8 miljoen voor Europese clubs. De Rotterdammers kopen voor vier miljoen euro nu vijftig procent van de transferrechten van de Mexicaans international. Daarmee verzekert Cruz Azul zich van een toekomstige vergoeding van vijftig procent, mocht Feyenoord de spits in de toekomst doorverkopen.

Feyenoord kan gedurende een jaar maximaal veertig procent extra transferrechten bijkopen, na een jaar vervalt deze mogelijkheid. Ondanks dat een overeenkomst op het papierwerk na rond is, reist Giménez nog wel met zijn club mee naar de uitwedstrijd in de nacht van dinsdag op woensdag tegen San Luis. Als alle ontbrekende documentatie tussen de clubs is afgerond, kan de transfer officieel gemaakt worden.