Fan van Feyenoord
Nieuws

President FC Zürich vind bod op Wilfried Gnonto belachelijk.

Het leek erop dat Italiaans international Wilfried Gnonto naar Feyenoord zou komen maar dat staat nu weer op losse schroeven want president Ancillo Canepa noemt het bod dat Feyenoord deed op de speler belachelijk. Het vermoeden was dat Feyenoord vier miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen zou willen btalen voor Gnonto. De baas van FC Zürich laat nu weten dat hij daar niet mee akkoord wil gaan. "Dat is een belachelijk bedrag. Wij zijn geen zelfbedieningswinkel bij FC Zürich", zegt Canepa tegenover ht medium Blinck.

De president van de Zwitserse kampioen FC Zürich wil minimaal tien miljoen euro ontvangen voor Wilfried Gnonto. Op het eerste oog lijkt het onmogelijk dat Feyenoord zo'n bedrag op tafel kan leggen voor één speler. Gnonto, die nog een éénjarig contract heeft, zal deze zomer in ieder geval vertrekken uit de grootste stad van Zwitserland. Een contractverlenging is namelijk uitgesloten en Zürich wil de Italiaanse spits niet transfervrij laten gaan. Feyenoord zou wel al op grote lijnen persoonlijk akkoord zijn met het opleidingsproduct van Internazionale.

Zürich heeft Gnonto overigens een interviewverbod gegeven: de international mag de komende tijd niet meer zijn zegje doen in de media. Daardoor heeft het achttienjarige talent zijn laatste interview als Zürich-speler er waarschijnlijk al op zitten.