Fan van Feyenoord
Nieuws

Ondrej Lingr onderweg naar Feyenoord

Trainer Jindrich Trpisovsky van Slavia Praag verteld op een persconferentie dat Ondrej Lingr afgelopen dinsdag op een vliegtuig naar Rotterdam is gestapt waar hij zijn transfer naar Feyenoord af zal ronden.
De trainer vertelt "Hij zei dinsdag gedag tegen mij en vertelde dat hij naar Rotterdam zou vliegen. Ik wens Ondrej het allerbeste. We hadden een geweldige verstandhouding, al overheerst nu het gevoel dat we hem moeten laten gaan voor een belangrijk tweeluik." De Tsjechische ploeg speelt in de laatste voorronde tegen het Oekrainse Zorja Loehansk.
De Nederlandse spits van Slavia Praag Mick van Buren is fan van Feyenoord zegt de trainer en zei daarover  "Mick van Buren was eigenlijk het meest blij.Hij is een keiharde Feyenoord-fan en leek nog blijer dan Ondrej zelf. Van Buren begon al Feyenoord-liedjes te draaien op de club toen hij van de transfer hoorde. Ik ben als trainer ook blij dat hij naar die club gaat en niet naar een andere bestemming. Feyenoord is een fenomenale ploeg."

De verwachting is dat de komst van Lingr in de komende dagen officieel wordt gemaakt. Ook Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb wordt spoedig in Rotterdam verwacht. Lingr wordt voor één seizoen gehuurd, maar daarna moet hij verplicht voor ‘enkele miljoenen euro’s’ worden overgenomen.