Fan van Feyenoord
Nieuws

Nipte zege Feyenoord tegen RKC Waalwijk houdt reeks ongeslagen wedstrijden in stand

In een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk kwam Feyenoord als overwinnaar uit de bus. De Eredivisie-wedstrijd eindigde met een 1-0 score. Eén speler van RKC Waalwijk kreeg een rode kaart; nadat Etienne Vaessen in de 35e minuut een overtreding beging, stuurde de scheidsrechter hem direct van het veld. Het eerste doelpunt werd pas aan het einde van de wedstrijd gescoord. Met nog slechts zes minuten te spelen, zette Mats Wieffer Feyenoord op voorsprong, geholpen door Leo Sauer. Dit betekent de vierde wedstrijd achter elkaar waarin Feyenoord geen doelpunt tegen heeft gekregen en de achtste wedstrijd op rij waarin Feyenoord ongeslagen is. Van hun laatste vijf wedstrijden hebben ze vier keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld, terwijl RKC Waalwijk één overwinning, één gelijkspel en drie verliespartijen heeft gezien. Deze winst is de vijfde keer dit seizoen dat Feyenoord met een doelpunt voorsprong wint. Tegelijkertijd is het ook het zevende verlies met een doelpuntenverschil voor RKC Waalwijk. Feyenoord staat nu tweede in de ranglijst met 52 punten, en RKC Waalwijk staat op de zestiende plaats met 18 punten. Op de volgende speeldag speelt Feyenoord op zondag 25 februari om 14:30 tegen Almere City.