Fan van Feyenoord
Nieuws

Nieuw contract Quilindschy Hartman

Linksback Quilindschy Hartman van Feyenoord wordt door de club beloond voor zijn prima ontwikkeling dit seizoen en gaat een nieuw contract tekenen tot medio 2015. Vandaag viert hij zijn 21ste verjaardag en dit is een mooi verjaardagscadeau. De club meldt dat de club en speler een principe akkoord hebben bereikt over het nieuw contract. Zijn huidig contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Quilindschy Hartman zegt zelf op de site van Feyenoord "Het is natuurlijk ontzettend fijn dat de club op deze manier vertrouwen in mij uitspreekt en mijn debuut begin dit seizoen smaakte naar meer. En de thuiswedstrijd tegen Lazio (1-0, red.) dubbel zo. Dat zijn de wedstrijden waar je het als voetballer voor doet. Hopelijk komen er nog meer van dat soort momenten."

De in Zwijndrecht geboren Hartman begon zijn voetbalcarrière bij het plaatselijke VVGZ en sloot na een jaar bij Excelsior aan bij Feyenoord, waar hij twee jaar geleden zijn eerste profcontract tekende. Hij heeft concurrentie van Marcos López en Fredrik Björkan.