Fan van Feyenoord
Nieuws

Marcos Senesi erbij in Marseille

Tot geluk bij vele Feynoord fans is Marcos Senesi gewoon present in de return tegen Plympique Marseille. De centrale verdediger viel in de competitiwedfstrijd tegen Fortuna Sittard uit met een blessure maar zal in Stade Vélodrome gewoon aan de aftrap verschijnen. Zijn blessure is dusdanig dat hij de wedstrijd niet hoeft te missen. 

"Dit is de belangrijkste wedstrijd van het jaar", stelt Senesi zonder twijfel op de clubkanalen van Feyenoord. "Nu we zo dicht bij de finale zijn... Ik denk niet dat we het over motivatie hoeven te hebben. We weten wat we willen." Bij een overwinning of remise in Frankrijk spelen de Rotterdammers op 25 mei de finale van het Europese toernooi in Tirana. De Argentijnse centrumverdediger weet desalniettemin dat Marseille niet zomaar opzij gezet gaat worden.

"Het gaat een mooie wedstrijd worden om te kijken", denkt hij. "De sfeer zal ook erg goed zijn. We moeten ervan gaan genieten en proberen de finale te halen. Dat is wat we willen."

Feyenoord is woensdagochtend, inclusief de lichtgeblesseerde Jens Toornstra, afgereisd naar Zuid-Frankrijk. 'De 33-jarige middenvelder is op de weg terug en sluit aan bij de groep in aanloop naar de tweede halve finale tegen Olympique Marseille', klinkt het op de website van de Rotterdammers. Justin Bijlow zit ondanks zijn absentie ook in het vliegtuig naar Marseille, om zijn ploeg te steunen.