Fan van Feyenoord
Nieuws

Marcel Brands in beeld bij Feyenoord

Feyenoord heeft het nieuws over Marcel Brands uit Engeland ook meegekregen. Volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt is de Brabantse technisch directeur in beeld in De Kuip, mochten Feyenoord en Frank Arnesen hun samenwerking niet verlengen.

Brands was in Nederland werkzaam voor RKC Waalwijk, AZ en PSV, voordat hij in 2018 bij Everton aan de slag ging. Na een interne machtsstrijd met manager Rafael Benítez stapte hij echter op, na een dienstverband van ruim drie jaar. Nu is zijn naam dus in De Kuip gevallen, Meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. De geboren Bosschenaar zou de belangrijkste back-up van Arnesen zijn.

Deze is sinds eind 2019 in functie, als opvolger van Martin van Geel. Het contract van Arnesen loopt echter na dit seizoen af. Begin oktober – daags na de 65ste verjaardag van de Deen – leek het er nog op dat Arnesen bij zou gaan tekenen, maar sindsdien is er geen nieuws gekomen. De huidige Feyenoord-TD zou nu willen wachten met evalueren totdat de winterstop aanbreekt.