Fan van Feyenoord
Nieuws

Lutsharel Geertruida in belangstelling RB Leipzig

Fabrizio Romano meldt dat RB Leipzig een officieel bod bij Feyenoord heeft neergelegd voor Lutsharel Geertruida. De Duitse club ziet het helemaal zitten in de Feyenoord verdediger die als centrale verdediger of als rechtsback uit de voeten kan. Hij maakte veel indruk op de Duitse club en daarom wil hem graag halen. Volgens Romano zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al in volle gang.

Het is niet bekend hoeveel RB Leipzig heeft geboden en hoeveel Feyenoord vraagt. Duidelijk is dat Geertruida vele miljoenen moet opleveren. De Duitsers, die afgelopen seizoen derde werden in de Bundesliga en de DFB Pokal wonnen, willen wel eerst de komst van Fábio Carvalho afronden. Hij zal worden gehuurd van Liverpool.

Als Geertruida vertrekt, komt Feyenoord waarschijnlijk in actie op de transfermarkt. Gernot Trauner was afgelopen seizoen vaak geblesseerd, Neraysho Kasanwirjo toonde nog niet aan een versterking te zijn en Marcus Pedersen schippert tussen bank en basis. Joshua Brenet (FC Twente) is één van de kandidaten om naar De Kuip te komen.