Fan van Feyenoord
Nieuws

Leegloop dreigt bij Feyenoord.

Er dreigt een leegloop bij Feyenoord want zullen Luis Sinisterra, Marcos Senesi, Bryan Linssen, Tyrell Malacia, Guus Til, Orkun Kükcü en Cyriel Dessers het aankomende seizoen nog in De Kuip te bewonderen zijn?
Er is vergaande belangstelling voor Luis Sinisterra al wil Feyenoord hem graag behouden maar is hij te behouden? Bayer Leverkussen wil heel ver gaan voor de aanvaller en bij een goed bod is hij niet te houden voor Feyenoord. Er is inmiddels meer interesse voor hem.

Tyrell Malacia is in gesprek met Olympique Lyon maar ook de nieuwe club van Erik ten Hag Manchester United volgt hem op de voet. Martijn Krabbendam van VI meldt dat United zeer concreet is maar dat men al twee linksbacks in de selectie heeft.

Ook voor Marcos Senesi is belangstelling en heeft nog een contract tot 2023 in Rotterdam. Wil de club aan hem verdienen zal men hem nu moeten verkopen al begreep Krabbendam dat de club een nog een optie in het contract heeft. Dat wist hij niet.
Cyriel Dessers zal moeten kiezen of hij bij Feyenoord wil blijven. De spits werd gehuurd van KRC Genk, met een optie tot koop van vier miljoen, maar hij kan elders vermoedelijk meer verdienen.

Bryan Linssen is wel onderweg naar Japan. En verder keert Guus Til terug naar zijn club Spartak Moskou en Orkun Kökcü gaat weg, die kan naar AS Roma en SS Lazio."

Met Senesi, Malacia, Kökcü, Til, Sinisterra en Dessers dreigt Feyenoord daarmee zes basisspelers te verliezen. Ook Linssen kwam geregeld voor in de plannen van coach Arne Slot, maar met Danilo is er al een vervanger aangetrokken.

Achraf el Bouchataoui gaat Feyenoord verlaten. ADO Den Haag waar Dirk Kuijt dus trainer wordt wil hem graag hebben.

El Bouchataoui doorliep de Feyenoord-opleiding, waar Kuyt actief was als trainer van de O19. De 22-jarige middenvelder speelde vijf wedstrijden voor de hoofdmacht, maar een definitieve doorbraak zit er vooralsnog niet in.