Fan van Feyenoord
Nieuws

Langere schorsing voor Guus Til

Feyenoord zal het in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Conference League moeten stellen zonder Guus Til. De aanvallende middenvelder heeft een wedstrijd extra schorsing gekregen.

Til kreeg een rode kaart in de uitwedstrijd tegen Slavia Praag (2-2) en in eerste instantie moest hij daar één wedstrijd voor brommen. Dat deed hij vorige week donderdag in de thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa, die door de Feyenoord-reserves met 2-1 werd gewonnen, maar de UEFA heeft nu toch anders besloten.

Het disciplinaire orgaan van de Europese voetbalbond heeft besloten om Til een wedstrijd extra aan de kant te houden, zo meldt Feyenoord op de clubsite. Dat betekent dat de heenwedstrijd in de achtste finales op donderdag 10 maart aan de middenvelder voorbij zal gaan. in de return, een week later in De Kuip, is hij wel van de partij.

Het is nog niet duidelijk tegen wie Feyenoord uit zal komen. Na de tussenronde, waar maandag voor werd geloot, zal op 25 februari bekend worden wie de volgende tegenstander van de Rotterdammers zal worden.