Fan van Feyenoord
Nieuws

Kan Feyenoord Orkun Kökcü binnenboord houden?

De naam van Orkun Kökcü gaat weer veelvuldig rond in het geruchtencircuit want nu wil Sevilla de middenvelder halen meldt 1908.nl. Na een prima seizoen van Kökcü wil de nummer vier van het afgelopen seizoen in La-Liga nu toeslaan en men zegt dat er overtuigend gesprekken zijn geweest.

Sevilla hoopt deze zomer toe te slaan, klinkt het. De nummer vier van La Liga heeft bijgeschakeld voor Kökcü en 1908 spreekt van 'overtuigende gesprekken'. Het is onduidelijk hoeveel de Turkse international moet kosten, mocht Feyenoord überhaupt bereid zijn hem te laten gaan. De Rotterdammers proberen het contract van Kökcü nog steeds open te breken en te verlengen, aldus VI. Kökcü staat nog tot medio 2025 onder contract bij Feyenoord dus kan Feyenoord een mooie transfersom vragen.

Ook Leeds United en AS Roma worden nog steeds genoemd als clubs die hem willen halen. Het zal voor Feyenoord ontzettend moeilijk worden om hem binnenboord te houden.  Onlangs bevestigde hij dat Roma-icoon Francesco Totti weleens met zijn vader spreekt. "Ikzelf heb niet echt contact met Totti, maar af en toe heeft mijn vader wel contact met hem", liet de middenvelder weten aan ESPN.