Fan van Feyenoord
Nieuws

Interesse genoeg voor Robert Bozenik.

Het Portugeese Boavista FC en het Engelse Brentforf zouden interesse hebben om Robert Bozenik over te nemen van Feyenoord. 1908.nl meldt dat deze clubs toegevoegd kunnen worden aan het rijtje clubs die interesse hebben want ook Ferencvárosi TC, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag zouden hem willen halen. De kans is dus klein dat de spits het komende seizoen nog in De Kuip te bewonderen is.

De Portugese club is naar verluidt het meest concreet. Wel moet er nog iets gebeuren aan de onderhandelingstafel, aangezien Boavista niet aan de salariseisen van Bozeník kan voldoen.

Bozeník wil naar verluidt alleen meewerken als het om een definitief vertrek uit De Kuip gaat. De aanvaller werd het voorbije seizoen uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf en lijkt ook komend seizoen niet de eerste keus van Arne Slot te worden. Hij beschikt in Rotterdam-Zuid nog over een contract tot medio 2024, waardoor Feyenoord een deel van de geïnvesteerde vier miljoen euro kan terugverdienen bij een verkoop.