Fan van Feyenoord
Nieuws

Inter Milaan in de markt voor Marcos Senesi

La Gazette Dello Sport, het bekende medium, meld dat Inter Milaan Marcos Senesi van Feyenoord aantrekken. Ook werden de namen van AS Roma en SSC Napoli genoemd die de Argentijnse verdediger willen aantrekken.

De regerend Italiaanse kampioen maakt zich zorgen om hun huidige verdedigingsblok met Milan Skriniar, Stefan de Vrij en Alessandro Bastoni en zou daarom naarstig op zoek zijn naar versterkingen. Naar verluidt moeten Marcos Senesi en Andreas Christensen (Chelsea) de concurrentiestrijd aanwakkeren. Javier Zanetti, vicepresident van Inter en net als Senesi Argentijns, zou gecharmeerd zijn van de Feyenoorder.

Een aanwinst in de achterhoede van Inter is zeer welkom, aangezien de kans aanwezig is dat De Vrij na dit seizoen vertrekt uit Milaan, aldus La Gazetta dello Sport. Senesi beschikt nog over een contract tot medio 2023 in Rotterdam-Zuid, waardoor Feyenoord komende zomer winst kan maken op de 24-jarige verdediger. In 2019 betaalde de Stadionclub zeven miljoen euro aan San Lorenzo, de vorige werkgever van Senesi.