Fan van Feyenoord
Nieuws

Igor Paixão in belangstelling van AC Milan en Feyenoord geeft komst Ricardo Pepi nog niet op

Igor Paixão vertelde op de Brzaliaanse radio dat hij in de belangstelling staat van AC Milan dus zou Feyenoord er rekening mee moeten houden dat hij vertrekt. De afgelopen zomer betaalde Feyenoord nog vijf miljoen euro aan het Brazliaanse Cortiba voor de aanvaller.

AC Milan zou volgens de 22-jarige buitenspeler onlangs geïnformeerd hebben naar zijn diensten. In hoeverre AC Milan momenteel concreet is voor de Braziliaan, die nog tot medio 2027 onder contract staat bij Feyenoord, is onduidelijk. Paixão kroonde zich afgelopen seizoen met Feyenoord tot landskampioen en gaat met de Rotterdammers na de zomer de Champions League in. Doordat Feyenoord geplaatst is in pot één en AC Milan in pot drie, bestaat er de kans dat beide teams elkaar zullen tegenkomen in de groepsfase. Paixão kreeg in Rotterdam ruim de tijd om te wennen aan de Nederlandse speelstijl. Pas na de winterstop nam het aantal speelminuten voor de buitenspeler serieus toe.

Feyenoord strijd met PSV nog altijd om de handtekening van Ricardo Pepi. De aanvaller van FC Augsburg wil zelf graag vertrekken uit Duitsland en heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met PSV. Desondanks is Feyenoord niet van plan om op te geven en heeft het volgens 1908.nl een nieuw bod uitgebracht op de Amerikaan. Naar verluidt verlangen de Duitsers minimaal acht miljoen euro met daarbovenop een doorverkooppercentage.