Fan van Feyenoord
Nieuws

Huurdeal Sebastian Szymański op losse schroeven

Het medium 1908.nl meldt dat een nieuwe huurdeal tussen Dinamo Moskou en Feyenoord omtrent Sebastian Szymański op losse schroeven is komen te staan. Aanvullende eisen vanuit het kamp van Szymański is de oorzaak en mede daardoor is het onzeker of de Poolse middenvelder in Rotterdam actief zal zijn.

Naar verluidt zijn Feyenoord en de speler al langer rond op persoonlijk vlak en beide willen met elkaar door. Het zijn de aanvullende eisen van het management van de speler die momenteel echter roet in het eten gooien, weet 1908.nl

De zaakwaarnemer van Szymanski vindt dat zijn cliënt een jaarsalaris van ruim twee miljoen euro dient te krijgen bij Feyenoord. 'Deze aanvullende eisen zijn als donderslag bij heldere hemel aangekomen voor de club', aldus 1908, dat daarmee doelt op de reactie van Feyenoord. Feyenoord vindt een dergelijk salaris buiten proporties en daarom gaat de club op zoek naar een andere middenvelder. Feyenoord beschikt met onder andere Javairo Dilrosun al over een speler die op die positie uit te voeten kan, maar ook Dinamo Zagreb-speler Luka Ivanusec lijkt nog altijd een thema. 

Mocht het management van Szymanski uiteindelijk alsnog bijdraaien, dan blijft hij de droomkandidaat voor de Rotterdammers. Komende zaterdag sluiten de Feyenoord-internationals aan. 'De kans dat Szymański daar niet toe behoort, neemt met de dag toe — al wordt er niets uitgesloten', besluit het medium.