Fan van Feyenoord
Nieuws

Fredrik Aursnes alweer weg bij Feyenoord?

Het lijkt erop dat Feyenoord Fredrik Aursnes alweer kwijtraakt want volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de nieuwe club van oud PSV trainer Roger Schnidt Benfica serieuze belangstelling in de Noorse controleur.

De inmiddels 26 jarige Noor kwam voor een bedrag van 450 duizend euro van het Noorse Molde FK naar De Kuip en maakt vooral in de wedstrijden van de Conference Leagie enorme indruk. Hij leek eerst niet op te vallen voor een transfer maar dar is nu dus anders. Volgens Fabrizio Romano heeft Aursnes wel degelijk indruk gemaakt en vooral bij Roger Schmidt. Inmiddels zouden Benfica en Feyenoord al in gesprek zijn en zou het gaan om een transferbedrag van 15 miljoen euro plus bonussen.

Ook de persoonlijke voorwaarden van Aursnes zouden al besproken zijn. De Noor staat nog twee seizoenen onder contract in De Kuip, maar de kans is groot dat hij deze zomer al vertrekt, met 47 officiële optredens, één doelpunt en vier assists op de teller.

Schmidt haalde eerder deze zomer al een andere oud Eredivisie-bekende naar het Estádio Da Luz. David Neres verruilde Ajax in januari voor Shakhtar Donetsk, maar speelde door de oorlog in Oekraïne niet één wedstrijd en is nu bij Benfica neergestreken.