Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord zou Kang-In Lee willen contracteren.

De Spaanse sportkrant Marca meldt dat Feyenoord een bod zou hebben gedaan op de Zuid-Koreaan Kang-In Lee van Real Mallorca. Technisch directeur Frank Arnesen van de Rotterdammers zou zeer gecharmeerd zijn van de aanvallende middenvelder.  

In april werd er ook al melding gemaakt dat Feyenoord interesse in de Koreaan had en volgens Marca pakt Feyenoord nu daadwerkelijk door om de 21 jarige offensieve middenvelder binnen te halen. Aangezien Lee geen vaste basisspeler is bij Real Mallorca zou de club nu bereid zijn om te gaan onderhandelen. Lee is wel zesvoudig international van zijn land en speelde het afgelopen seizoen 30wedtrijden in La Liga waarvan 15 als basispeler en daarin scoorde hij 1x en gaf 2x een assist.

Lee verruilde Valencia vorige zomer transfervrij voor Real Mallorca, dat het nu dus wel ziet zitten om hem met winst door te verkopen. De Zuid-Koreaanse middenvelder, die ook op beide vleugels uit de voeten kan, ligt nog tot medio 2025 vast op het Spaanse eiland. Hoeveel hij moet kosten, meldt Marca niet. Wel dat hij zelf open staat voor een transfer om vaker aan spelen toe te komen.