Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord ziet overgang Neco Williams in rook opgaan: Nottingham weigert bod

 

Feyenoord lijkt af te moeten zien van het binnenhalen van Neco Williams. Nottingham Forest heeft een aanbieding van Rotterdam Zuid afgewezen, meldt Sky Sports.

Feyenoord wilde Williams tot het einde van het seizoen huren, met een optie om hem later te kopen. Nottingham Forest, echter, is niet geïnteresseerd en wees het aanbod van Rotterdam af. Recentelijk krijgt de rechtsbenige verdediger meer speeltijd onder manager Nuno Espírito Santo.

Williams (22) kwam in 2022 over van Liverpool naar Nottingham Forest voor twintig miljoen euro. Hij heeft nog tweeënhalf jaar te gaan op zijn contract. Hoewel hij niet veel speeltijd krijgt, zijn zijn vooruitzichten veranderd door de deelname van zijn concurrenten Serge Aurier (Ivoorkust) en Ola Aina (Nigeria) aan de Africa Cup. Gonzalo Montiel, een wereldkampioen, speelt ook voor Forest.

Feyenoord is op zoek naar versterking voor de verdediging zodat alle posities dubbel bezet zijn. Na de overwinning van Feyenoord op Vitesse (1-2) hintte coach Arne Slot dat de oorspronkelijke transferdoelen waarschijnlijk niet naar De Kuip zullen komen. "Het lijkt niet te lukken. We zullen nieuwe spelers moeten tegenkomen", zei de coach.