Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord wint van Club Brugge

De tweede wedstrijd in de voorbereiding won Feyenoord op de velden van vv Smitshoek met 2-0 van Club Brugge. Timon Wellenreuther groeide uit tot de grote man door twee strafschoppen te stoppen.

Bij Feyenoord keerden internationals Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman en Mats Wieffer terug. Ook Ramiz Zerrouki stond voor het eerst in de basis. Igor Paixão, Danilo en Javairô Dilrosun vormden de voorhoede. Dat laatste trio vertolkte voor rust de hoofdrol. Danilo opende na ruim een halfuur de score. De spits werd bediend door Dilrosun, kapte een tegenstander uit en schoot raak. Zijn landgenoot Paixão rondde niet veel later af na een individuele actie.

Zoals zo vaak in zulke oefenwedstrijd zagen we bij Feyenoord elf nieuwe spelers binnen de lijnen, onder wie Wellenreuther. De Duitse doelman deed het uitstekend door twee strafschoppen van Club Brugge te keren. Romeo Vermant én Cisse Sandra waren niet opgewassen tegen de penaltykiller, waardoor het 2-0 bleef.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixão, Danilo, Dilrosun

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Benita, Kasanwirjo, Hendriks, López; Milambo, Van den Belt, Sauer; Minteh, Bullaude, Jahanbakhsh