Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord wil Calvin Stengs UPDATE

UPDATE:
Arne Slot heeft Calvin Stengs over de streep getrokken om voor Feyenoord te kiezen. De 24-jarige spelmaker, die voor de neus van Royal Antwerp FC  wordt weggekaapt, gaat een vierjarig contract tekenen in De Kuip, meldt De Telegraaf. Hij komt over van OGN Nice

Feyenoord wil er een stokje voor steken dat Calvin Stengs de stap naar FC Antwerp gaat maken en wil de aanvaller naar De Kuip halen. Trainer Arne Slot kent de 24 jarige aanvaller goed want hij werkte bij AZ al samen met hem. De Telegraaf meldt dat de Stadionclub zich al heeft gemeld bij OGN Nice en men wil mocht Danilo toch naar Rangers FC vertrekken om dat transfergeld te gebruiken om Stengs te halen.

Stengs speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Antwerp, dat hem nu definitief probeert over te nemen. De Nederlandse kampioen dreigt echter roet in het eten van de Belgische kampioen te gooien.

Stengs heeft in Nice nog een contract tot medio 2026. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft bijna zeven miljoen euro voor hem over, inclusief bonussen, weet de krant. Feyenoord zou Antwerp nu overbieden. De Rotterdammers willen zeven miljoen euro, exclusief bonussen, betalen, stelt Foot Mercato. Daar zou nog een doorverkooppercentage bovenop komen.