Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord wil Bart Nieuwkoop terughalen?

Voetbal International meldt dat Feyenoord op het punt staat om verdediger Bart Nieuwkoop terug te halen. Twee jaar geleden pikte het Belgische Union Saint-Gillis hem op en zal Feyenoord nu een afkoopsom voor hem moeten betalen. De inmiddels 27 jarige Nieuwkoop heeft twee prima seizoen achter de rug bij de Belgen die in die twee jaar net naast de titel grepen. Nieuwkoop staat in België nog onder contract tot medio 2024. 

Bart Nieuwkoop

Volgens 1908.nl zijn de contacten over een mogelijke terugkeer eerder deze zomer al gestart maar nu het er echt naar uitziet dat Lutsharel Geertruida zal vertrekken is Feynoord nu concreet. Voordat Nieuwkoop vertrok naar Union, speelde hij maar liefst zes jaar in het shirt van Feyenoord. Met de club werd hij landskampioen in 2017. De verdediger werd tussendoor nog verhuurd aan Willem II. 

Volgens VI ziet Nieuwkoop een terugkeer naar Rotterdam wel zitten. De vleugelverdediger past in de manier van spelen van trainer Arne Slot. Bij Feyenoord zal hij de strijd aan gaan met Marcus Pedersen.