Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord verliest van TSG Hoffenheim

Zaterdagmiddag heeft Feyenoord het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een nederlaag. Het Duitse TSG Hoffenheim was in Saalfelden na twee keer 60 minuten met 4-2 te sterk.

Trainer Arne Slot liet in Saalfelden alle potentiële basisspelers een uur spelen. Na de eerste zestig minuten keek Feyenoord tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Pavel Kaderabek en Andrej Kramaric.

Met Rangers FC doelwit Danilo binnen de lijnen wist Feyenoord zich in het tweede deel terug te knokken. De Braziliaanse aanvaller nam de aansluitingstreffer voor zijn rekening en Antoni Milambo maakte er even later 2-2 van.

Genoeg voor een gelijkspel bleek het niet. Hoffenheim nam in de slotfase weer afstand via Jacob Bruun Larsen en Angelo Stiller. Daardoor kreeg zowel Justin Bijlow als Timon Wellenreuther twee Duitse goals om de oren.

De van PEC Zwolle overgekomen Thomas Beelen maakte zijn eerste minuten voor Feyenoord. De Rotterdammers vliegen zaterdagavond terug naar Nederland en spelen volgende week oefenwedstrijden tegen Villarreal (donderdag) en Benfica (zondag).