Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord verhuurt Naoufal Bannis aan NAC Breda

Spits Naoufal Bannis wordt door Feyenoord voor de rest van het seizoen verhuurd aan NAC Breda. Feyenoord wou hem in eerste instantie niet laten gaan maar stemmen nu toch in met het verhuren van de talentvolle spits.

Bannis mocht vorige week nog niet vertrekken van de Rotterdammers vanwege een aantal coronabesmettingen. Inmiddels is de selectie van coach Arne Slot weer op peil en mag de aanvaller ervaring opdoen in de KKD. Bannis moet NAC vooral aan doelpunten helpen. De paren van het zuiden staat negende en komt moeizaam tot scoren. 

Bannis begon het eredivisie seizoen met een goal voor Feyenoord tegen Willem II (0-4), maar kwam de laatste maanden amper voor in de plannen van Slot. Bij het beloftenteam scoorde hij acht keer in acht wedstrijden. Volgens BN DeStem stond hij ook in de belangstelling van Eredivisie-laagvliegers en clubs uit de 'toplaag' van de Keuken Kampioen Divisie, maar NAC trekt aan het langste eind. Bannis kent trainer Edwin de Graaf nog uit de jeugdopleiding van Feyenoord.