Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord toont interesse in Farès Chaïbi

Volgens het betrouwbare 1908.nl heeft Feyenoord serieuze interesse in e 20 jarige Algerijns international Farès Chaïbi. De linksbuiten van Frans bekerwinnaar Toulouse FC zou een serieuze kandidaat zijn voor de linksbuitenpositie bij de Rotterdammers.

De eerste contacten zouden inmiddels gelegd zijn maar er zijn meer clubs geïnteresseerd in Chaïbi. Zo worden de naam genoemd van Eintracht Frankfurt die ook hem zouden willen halen. De 20-jarige aanvaller speelt bij het nationale elftal van Algerije samen met Ramiz Zerrouki, die eerder deze zomer al de overstap naar Rotterdam maakte. 

Naast Chaïbi staan ook Keito Nakamura, Crysencio Summerville en Luka Ivanusec op het verlanglijstje van Feyenoord. Binnen afzienbare tijd zal blijken wat de beste optie is voor de Rotterdammers. 

Chaïbi staat nog tot medio 2025 onder contract bij Toulouse. Hij speelde 41 duels in het shirt van de Franse bekerwinnaar, waarin de linksbuiten acht keer scoorde. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Chaïbi een marktwaarde van zo'n tien miljoen euro.