Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord speelt gelijk tegen Union Sint-Gillis

Na de winstpartijen tegen PEC Zwolle en Club Brugge trad Feyenoord vanmiddag aan tegen het Belgische Union Sint-Gillis. In Barendrecht kwamen beide ploegen niet tot scoren en bleef het dus 0-0.

De Rotterdammers speelden vandaag voor het eerst in het nieuwe uittenue, een tenue dat wel in de smaak valt bij de supporters.In de eerste helft waren kansen schaars. Feyenoord had moeite om door de stugge Belgische defensie heen te spelen. Beide teams deelden slechts wat speldenprikjes uit. Na de pauze verscheen de Nederlandse kampioen met elf nieuwe spelers binnen de lijnen. Het spel werd iets slordiger, maar in het laatste kwartier was Minteh plots gevaarlijk. Hij verraste Union met zijn snelheid, pakte een terugspeelbal af, maar vond de keeper op zijn weg.

Niet veel later was Feyenoord nogmaals dicht bij de openingstreffer. Hartman zette Wieffer vrij in het strafschopgebied, waarna de international de bal net niet bij Minteh kreeg. Zodoende waren de Rotterdammers nog wel dreigend en liet onder meer talent Leo Sauer zich in positieve zin zien, maar moest de ploeg van Slot wel genoegen nemen met een remise.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Kasanwirjo, Geertruida, Hancko, Lopez; Zerrouki, Timber, Van den Belt; Dilrosun, Danilo, Paixao

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Pedersen, Milambo, Hendriks, Hartman; Wieffer, Zechiël, Bullaude; Jahanbakhsh, Minteh, Sauer