Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord overweegt Jeroen Zoet te halen.

Volgens het AD overweegt Feyenoord een extra doelman aan te trekken en is daarbij uitgekomen bij de 31 jarige Jeroen Zoet.

Justin Bijlow is uiteraard de nummer 1 bij de Rotterdammers maar ook heel blessuregevoelig. Ofir Marciano is de laatste weken zijn vervanger maar echt betrouwbaar is de goalie niet. Zo gaf hij niet thuis tegen Slavia Praag en Ajax. Hij staat nog een jaar onder contract bij Feyenoord en de tussentijds aangetrokken Valentin Cojocaru keert normaal gesproken weer terug naar de Oekraïne aan het einde van dot seizoen. Feyenoord heeft nog niet genoeg vertrouwen in jeugdkeepers Tein Troost en Thijs Jansen, beide inmiddels 20 jaar.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, onderzoekt daardoor de mogelijkheden om voor komend seizoen een extra ervaren doelman aan te trekken. Zoet is inmiddels gepolst. Ook het medium 1908.nl bracht het nieuws al naar buiten dat. Volgens het AD is het bekend of de oud-keeper van PSV geïnteresseerd is in een overstap naar Feyenoord.

Zoet staat onder contract bij het Italiaanse Spezia, maar heeft geen basisplaats en beschikt over een aflopend contract. Hij heeft een voorstel ontvangen om met twee seizoenen te verlengen. 'Feyenoord wil weten of hij daar op in gaat of dat een avontuur in de Kuip een optie voor hem is', aldus het AD. Er zijn meer kapers op de kust voor Zoet.