Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord onderweg naar Oostenrijk voor trainingskamp

Feyenoord is onderweg naar het Oostenrijkse Saaldfelden voor een trainingskamp. Trainer Arne Slot en zijn assistenten hebben 27 spelers meegenomen waaronder enkele verrassingen.

Gernot Trauner ontbreekt, evenals Santiago Gimenez. Trauner revalideert van een blessure, terwijl Gimenez vannacht (Nederlandse tijd) de finale van de Gold Cup speelde. De Mexicaanse spits viel vijf minuten voor tijd in en besliste de finale tegen Panama: 1-0.

Bij de 27 spelers die wél meegaan naar Saalfelden, zitten verder alle gebruikelijke namen. Eén van de meest in het oog springende spelers is Leo Sauer. De zeventienjarige aanvaller maakt tot nu toe een goede indruk tijdens de voorbereiding van Feyenoord. Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Union Sint-Gillis was ook Slot positief. De jeugdige Gjivai Zechiël reist ook mee.

Feyenoord zet vanaf Rotterdam Airport koers naar Oostenrijk. Het trainingskamp duurt tot 22 juli en wordt komende zaterdag afgeloten met een oefenwedstrijd tegen Bundesliga-club TSG Hoffenheim.

Doel: Bijlow, Wellenreuther, Jansen, Berger
Verdediging: Hancko, Kasanwirjo, Hendriks, Benita, Lopez, Hartman, Pedersen, Geertruida, Beelen
Middenveld: Van den Belt, Zerrouki, Bullaude, Wieffer, Timber, Milambo, Zechiël
Aanval: Minteh, Paixão, Walemark, Dilrosun, Jahanbakhsh, Sauer, Danilo