Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord niet happig op vertrek Santiago Giménez

De interesse van Benfica in Santiago Giménez lijkt wel heel erg serieus. De doorgaans betrouwbare Portugese journalist Pedro Sepulveda zegt dan er al gesprekken gaande zijn met de zaakwaarnemer van de Feyenoorder.

Het contract van Giménez loopt nog door tot medio 2016 en Feyenoord ou een bedrag van rond de 20 tot 25 miljoen willen ontvangen. Zelf heeft de club rond de 4 miljoen betaald voor de spits. De houding van Feyenoord kan een transfer wel eens kunnen bemoeilijken.

Santiago Giménez zijn vader zei onlangs dat de spits wel bij Feyenoord zou willen blijven maar hij kon een vertrek ook niet uitsluiten. Christian Giménez zei vorige week "Er kan interesse komen van clubs door de manier waarop Santiago speelt, soms kan het dan moeilijk zijn om iemand te behouden".

Dat er interesse in de spits is weet ook Feyenoord algemeen directeur Dennis te Kloese en die zegt tegen het AD "Het zit voortdurend vol met scouts die hem komen bekijken". Formeel heeft geen club zich nog gemeld voor de spits die pas sinds de winterstop een basisplaats heeft.

Het Benfica van trainer Roger Schmidt lijkt de pijlen op Rotterdam-Zuid te hebben gericht. Ook Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü staat nog altijd hoog op het verlanglijstje, zo schreef 1908.nl vrijdag. In de winterstop was er al belangstelling, maar toen kwam een transfer niet van de grond. De Rotterdammers vroegen toen veertig miljoen voor de Turkse international.