Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord in zee met nieuwe kledingsponsor

Vanaf het volgende seizoen gaat Feyenoord in zee met een nieuwe kledingsponsor en wordt dus afscheid genomen van Adidas. 1908.nl meldt dat men in zee gaat met het Britse merk Castore en dat de commerciële kant van de deal inmiddels gesloten is.

Als alles rond is dan zal Castore als shirtsponsor op het tenue van Feuenoord komen en die deal levert Feyenoord een slordige acht miljoen euro op. Met het aantrekken van Feyenoord heeft Castore de eerste samenwerking in de eredivisie binnen. FC Utrecht is ook in gesprek met het Britse kledingmerk.

Naar verluidt hult Castore Feyenoord in drie verschillende tenues. Hier kan een vierde aan toegevoegd worden, al is dat afhankelijk van het behalen van Europees voetbal. Feyenoord was sinds 2014 verbonden aan Adidas. Na negen seizoenen komt er definitief een einde aan de samenwerking. In de zomer van 2023 eindigt het contract tussen club en kledingmerk. 

Hoofdsponsor
Volgens het medium is DP World een van de kandidaten om vanaf volgend seizoen hoofdsponsor te worden bij Feyenoord. Er zouden al meerdere gesprekken zijn gevoerd met het staatsbedrijf uit Dubai.

Castore