Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord in de markt voor Patrik Wålemark

Feyenoord gaat nog proberen om de Zweedse middenvelder Patrik Wålemark naar Rotterdam te halen. Feyenoord is niet de enige die die speler op de korrel heeft want ook Club Brugge, Sampdoria, Rubin Kazan en Rostov willen de Zweed halen. Feyenoord zou inmiddels een bod van 2,5 miljoen euro hebben gedaan.

De pas 20 jarige aanvallende buitenspeler was goed voor negen goals en acht assists in 29 Allsvenskan-wedstrijden en 3 + 2 in zeven interlands met het nationale team U21. Hij is een speler met een prima techniek en heeft veel snelheid. Hij is een echte linkspoot.

Hij maakte veel indruk in de wedstrijd die hij met het Nationaal team o21 speelde tegen Italië en met zijn club BK Häcken tegen Malmö FF voor veel scouts ter plaatse waren. 

Atalanta Bergamo, Sassuolo, Ajax en Anderlecht zijn enkele van de clubs die interesse hebben getoond in de 20-jarige, maar nu zullen Feyenoord, Club Brugge en Sampdoria tot degenen behoren die met concrete aanbiedingen zijn gekomen - die allemaal zijn ontvangen door BK Häcken.