Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord huurt doelman Timon Wellenreuther van Anderlecht.

Feyenoord huurt doelman Timon Wellenreuther van Anderlecht. De doelman heeft nog een tweejarig contract bij Anderlecht. De doelman doorlipe de medische keuring met goed gevolg en zal nu tot het einde van dit seizoen bij Feyenoord de selectie aanvullen.

Feyenoord zien in Timon Wellenreuther een goede stand-in voor Justin Bijlow. Wat dit betekent voor Ofir Mariano is afwachten terwijl de Israëliër het vorig seizoen Justin Bijlow een aantal keren verving.

Wellenreuther die zijn carrière begon bij Beiertheimr FV en daarna speelde voor SpVgg Durlach-Aue, Astoria Walldorf, Kralsruher SC, Schalke ’04, RCD Mallorca, Willem II en Anderlecht is nu terug in Nederland.

De oud-doelman van Willem II kijkt uit naar zijn nieuwe club. "Ik voel me erg goed, ben trots om dit shirt nu te mogen dragen", zegt Wellenreuther op de clubsite van Feyenoord. "Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. De trainer heb ik een paar jaar geleden al eens gesproken. Ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen", besluit de doelman. De doelman krijgt rugnummer 22 en sluit deze week aan bij de selectie.