Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord hoopt toch op een langer verblijf van Cyriel Dessers

De exit van Cyriel Dessers bij Feyenoord is nog niet definitief want de club is bereid om de vier miljoen transfersom toch te willen betalen voor de spits meldt VI. Daarmee heeft de club de hoop op een langer verblijf van de spits nog niet opgegeven. Feyenoord hoopt dinsdag of woensdag met de speler zelf tot een akkoord te komen maar de deal is wel zeer gecompliceerd. Wanneer Feyenoord het bedrag voor Dessers op tafel leggen moeten de club  en de speler zelf nog tot een akkoord komen.

De tijd dringt in Rotterdam-Zuid en na de verloren finale van de Conference League zijn beide partijen met elkaar in gesprek gegaan over een contract maar het komt toch aan op de laatste dagen. Tot en met 1 juni heeft Feyenoord om de optie te lichten. Cyriel Dessers zit momenteel bij de nationale ploeg van Nigeria, waar hij zondag zijn eerste interlandgoal maakte in zijn eerste interland.

Eerst meldde en dat er geen akkoord tussen speler en de club zou komen omdat men dacht dat de deadline tot en met dinsdag was maar dat is dus tot en met woensdag. Haast is dus geboden voor Feyenoord.