Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord haalt Timo Zaal van SC Heerenveen

De 19 jarige Timo Zaal gaat SC Heerenveen transfervrij verlaten en maakt de overstap naar Feyenoord. Dit nieuws meldt Mikos Gouka van het AD.

De Rotterdammers zitten al enige tijd achter Zaal aan. Hij gaat in eerste instantie in Feyenoord o21 spelen. Dit seizoen speelde de mandekker, die ook op het middenveld uit de voeten kan, zeven duels voor Heerenveen O21. Hij maakte één keer zijn opwachting in het eerste elftal. In de Derby van het Noorden viel hij eind januari in de slotseconden in.

Het medium 1908.nl meldt tevens dat naast Timo Zaal dat Feyenoord ook werk maakt van de komst van Jon Mikel Aramburu Mejías. De twintigjarige rechtsback heeft een aanbieding van de Nederlandse kampioen op zak. De Venezolaan, die ook de Spaanse nationaliteit heeft, speelt momenteel voor Real Unión, dat uitkomt op het derde niveau in Spanje. Net als bij Antef Tsoungui heeft Feyenoord een plan voor hem uitgestippeld. Zo zou hij verhuurd kunnen worden aan FC Dordrecht.

Aramburu speelde dit seizoen dertig duels voor Real Unión, dat naar verluidt een kleine vergoeding ontvangt. Hij scoorde drie keer en gaf twee assists.