Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord haalt Mohamed Taabouni

De volgende aanwinst is binnen bij Feyenoord want van AZ komt Mohamed Taabouni transfervrij over meldt VI. Het zat er al een poosje aan te komen dat Taabouni zou vertrekken bij AZ maar verassend is het dat hij naar Feyenoord gaat. Maandag wordt Taabouni gekeurd en gaat dan een meerjarig contract tekenen en wordt dan herenigd met Arne Slot, met wie hij in Alkmaar al samenwerkte.

Taabouni vertrekt daardoor na negen jaar uit Alkmaar. AZ probeerde zijn opleidingsproduct langer te behouden en deed een contractaanbieding, maar Taabouni besloot om daar niet op in te gaan. De jeugdinternational kon rekenen op interesse vanuit binnen- en buitenland, maar Feyenoord trekt nu dus aan het langste eind.

Bij AZ speelde Taabouni in de afgelopen jaren vooral in de beloftenploeg. In totaal kwam hij tot drie officiële duels in de hoofdmacht. Door de komst van de geboren Haarlemmer heeft Slot een extra optie voor de posities van aanvallende middenvelder en linksbuiten. Dat is geen overbodige luxe, met het verwachte vertrek van Luis Sinisterra en de vraagtekens rondom de toekomst van Guus Til.