Fan van Feyenoord
Nieuws

Feyenoord gooide lijntje uit naar John de Jong.

Voetbal International journalist Martijn Krabbendam vertelt in de Dick Voormekaar Podcast dat Feyenoord een hengel heeft uitgegooid naar John de Jong als opvolger van Frank Arnesen. Men zou de oud PSV graag als technisch manager naar de Kuip halen.

In september 2022 vertrok John de Jong bij PSV omdat er een vertrouwensbreuk was met de raad van commissarissen. De raad van commissarissen verweet de Jong dat hij Cody Gakpo had verkocht aan Liverpool. De 45-jarige oud-prof hoeft mogelijk niet lang thuis te zitten, al lijkt hij niet meteen warm te lopen voor een snelle terugkeer in de Nederlandse top.

In de podcast vertelde Krabbendam over de belangstelling "Ze hebben De Jong een tijdje geleden gepolst of hij er wat voor zou voelen om bij Feyenoord aan het werk te gaan. Maar hij is net weg bij PSV... Daar heeft hij het ook weer niet heel slecht gedaan. Het is natuurlijk wel een prima jongen om in je organisatie te hebben, maar volgens mij ziet hij het nu nog niet zitten."

Onlangs gaf oud Feyenoord interim trainer en hoofd opleidingen van Feyenoord Henk van Stee aan ook open te staan voor de 'leuke uitdaging' bij Feyenoord. Dat zou dan zijn derde functie worden bij Feyenoord Namen van andere kandidaten zijn nog niet gevallen.