Fan van Feyenoord
Nieuws

Dossier Arne Slot - Feyenoord - Tottenham Hotspur

Deze week komt de zaakwaarnemer van Arne Slot de Braziliaanse Rafaela Pimenta naar De Kuip om te praten over de toekomst van de succestrainer. Tottenham Hotspur lijkt in ieder geval zeer concreet en heeft Slot op pole-position staan.

De Telegraaf meldt maandag dat Pimenta vol gaat voor een vertrek van Slot bij Feyenoord. Feyenoord verwacht haar woensdag in Rotterdam, waar ze het gesprek zal aangaan met algemeen directeur Dennis te Kloese. Saillant detail: zélf sloeg Te Kloese een aanbod van Spurs af.

Arne Slot heeft nog een doorlopend contract en er zit geen clausule in het contract dus Feyenoord kan vragen wat men wil. Volgend jaar wordt er wél een gelimiteerde afkoopsom van zo'n zes à zeven miljoen euro actief in de overeenkomst van Slot.

Volgens De Telegraaf is Pimenta achter de schermen al een tijdje in gesprek met Tottenham. Namens Slot zou ze ook een 'ja' hebben verkocht aan Spurs-baas Daniel Levy. Nu zal Feyenoord de vraag krijgen wat de voorwaarden zijn om Slot te laten gaan. Te Kloese benadrukte afgelopen weekend dat Tottenham zich nog niet officieel heeft gemeld.

 

Feyenoord verlangt woensdag meteen duidelijkheid van Arne Slot over zijn toekomst. Dat meldt Voetbal International vandaag. Feyenoord doet er alles aan om Slot uit de handen van Tottenham Hotspur te houden en schotelt hem een 'historisch contract' voor. Niet eerder kon een trainer zoveel verdienen bij de club. Feyenoord is niet verrast dat er interesse in Arne Slot is nadat hij zoveel succes heeft maar de club vindt het gedoe van Pimenta erg irritant. Zij lijkt actief de boer op te zijn gegaan met Slot, al dan niet met toestemming van de oefenmeester.

Arne Slot zelf wil wel luisteren naar de Spurs en weigerde geregeld om een vertrek uit te sluiten. VI meldt dat men bij Feyenoord wel meer loyaliteit van Arne Slot hadden verwacht. Woensdag moet hij dan toch met de billen bloot. De kersverse landskampioen staat in ieder geval sterk en zal zich keihard opstellen als hij wil vertrekken, want van een clausule is deze zomer nog geen sprake. Slot zal heel wat moeten kosten.