Fan van Feyenoord
Nieuws

De bekendste grasmeester van Nederland vertrekt bij Feyenoord.

Na acht hele goede jaren is grasmeester Erwin Beltman vertrokken bij Feyenorod. In 2013 kwan hij als PSV fan binnen in de Kuip en groeide uit tot een icoon wat betreft een goede grasmat neerleggen. 

"Ik werkte op de golfbaan en het was geen probleem dat ik voor een andere club was. Inmiddels heb ik zo veel bijzondere dingen meegemaakt, ook met Het Legioen", begint Beltman in gesprek met de NOS. Sinds zijn komst werd de grasmat van De Kuip keer op keer uitgeroepen tot het beste veld van de eredivisie "Toen Steven Berghuis naar Ajax vertrok, bedankte hij mij voor het jarenlang spelen op goede velden. Afgelopen weekend stuurde hij ook nog een berichtje. Ook had ik goed contact met Bryan Linssen. Ik vind het jammer dat hij weg is. Hij is echt een leuke gozer."

Daarnaast trok PEC Zwolle-routinier Bram van Polen onlangs aan de bel. "Ik ga binnenkort een keer koffiedrinken met PEC-verdediger Bram van Polen. Hij wil mijn kennis misschien gaan gebruiken in Zwolle." Mark van Bommel waagde in 2019 een poging om hem naar PSV te halen. "Van Bommel wilde mij hebben", erkent Beltman, die Feyenoord trouw bleef, bij ESPN.