Fan van Feyenoord
Nieuws

Daley Sinkgraven en Jurgen Ekkelenkamp in beeld bij Feyenoord.

Feyenoord zou Daley Sinkgraven in het vizier hebben meldt VI. De 26 jarige geboren Assenaar heeft weliswaar nog een éénjarig contract bij Bayer Leverkusen maar mag vertrekken en zou tussen de twee en drie miljoen moeten kosten.

Daley Sinkgraven is bij Bayer Leverkusen de derde linksback en daarom staat de club ook open voor een vertrek. FC Twente was geïnteresseerd, maar kan hem niet betalen en ook Feyenoord volgt hem. Volgens goed geïnformeerde bronnen moet Sinkgraven enkele miljoenen kosten. Concreet lijkt de belangstelling nog niet, daarvoor moet Tyrell Malacia eerst worden verkocht.

Sinkgraven maakte in de zomer van 2019 voor rond de vijf miljoen euro de overstap van Ajax naar Bayer Leverkusen, waar Peter Bosz destijds de trainer was. Niet alleen de naam van Sinkgraven valt in De Kuip, maar ook die van Ian Maatsen. De linksback van Chelsea staat eveneens al een tijdje op de scoutingslijst van Feyenoord.

Ook zou Feyenoord Jurgen Ekkelenkamp wel willen halen. In 2021 verruilde Ekkelenkamp Ajax voor Herta BSC en zou dus het komende seizoen best terug kunnen keren in de eredivisie en dan bij de grote rivaal van de Amsterdammers Feyenoord.  Ekkelenkamp zou in Rotterdam opnieuw op de radar zijn verschenen. De middenvelder was vorig jaar al in beeld, maar verruilde Ajax toen voor Hertha BSC. Of een deal er nu wel in zit, is nog maar de vraag. Hertha lijkt niet happig zijn middenvelder zomaar te laten gaan, terwijl Ekkelenkamp in Berlijn meer verdient dan hij bij Feyenoord zal kunnen krijgen. Ekkelenkamp zou dan na Sinkgraven en Danilo de derde ex-Ajaxied zijn die de Rotterdamse gelederen komt versterken.