Fan van Feyenoord
Nieuws

Borussia Dortmund hengelt naar Justin Bijlow, Feyenoord informeert bij Sergio Padt.

Justin Bijlow zou op het lijstje staan van Borussia Dortmund beweert Feyenoord Transfermarkt. Feyenoord verwacht wel dat Bijlow blijft maar je weet het nooit.Daardoor zou Feyenoord bij Sergio Padt geïnformeerd hebben, die nu speelt bij het Bulgaarse Ludogorets.

Bijlow heeft nog een driejarig contract in Rotterdam en de doelman valt wel op bij andere clubs. Volgens Feyenoord Transfermarkt bij FRFC1908 hengelt Dortmund al een half jaar naar Bijlow.

"Er is heel veel interesse voor hem, maar aan de andere kant: wat is interesse, als het nog niet concreet wordt? Bijlow gaat natuurlijk blijven, dat is het vooruitzicht. Hij wil zicht houden op het WK en zit prima bij Feyenoord."

Vervolgens komt Padt ook ter sprake: Feyenoord heeft geïnformeerd. Wat de huidige status is, is alleen niet duidelijk. Eerder werd al bekend dat Feyenoord hetzelfde deed bij Jeroen Zoet, maar hij verlengde zijn contract bij Spezia enkele weken geleden.

Feyenoord beschikt ook nog over Ofir Marciano. De Israëliër beschikt over een contract tot de zomer van 2023, waardoor hij gewoon in Rotterdam zal blijven als er geen biedingen binnenkomen.