Fan van Feyenoord
Nieuws

Arne Slot verwacht geen fitte Luis Sinisterra tegen SC Heerenveen

Feyenoord trainer Arne Slot spreekt van een frustrerende middag na de 0-2 nederlaag in De Klassieker. De trainer coach zag dat Feyenoord en Ajax elkaar uit de wedstrijd speelden en vertelt ook over de blessure van Luis Sinisterra.

Voor de camera van ESPN vertelt Arne Slot over de verloren Klassieker. "Het was frustrerend", begint hij. "Ik was heel nieuwsgierig of we er een gelijkwaardige wedstrijd van konden maken. Iemand die cynisch is zou zeggen: dat is gelukt, want jullie waren allebei slecht. Het is ons denk ik redelijk goed gelukt om Ajax het voetballen onmogelijk te maken. Ze hebben ook amper een kans gehad. Het is Ajax alleen ook erg goed gelukt om ons het voetballen onmogelijk te maken."

Arne Slot vindt het dan ook verklaarbaar dat Feyenoord en Ajax niet goed voor de dag kwamen. "Ik denk dat we dat wel veroorzaken bij elkaar. Wij probeerden ervoor te zorgen dat Ajax de vrije man niet makkelijk kon vinden. Dat is ze eigenlijk in elke voorgaande wedstrijd dit seizoen wel gelukt. Ik vond dat wij gedurende de tweede helft steeds beter in de wedstrijd kwamen. Juist daarom was het vrij teleurstellend dat de 0-2 viel. Ik had constant het gevoel dat het er nog in zat voor ons."

Arne Slot wisselde Luis Sinisterra al in de rust. Dat was noodgedwongen. "Ja, hij moest er geblesseerd af." Komende woensdag gaat Feyenoord op bezoek bij sc Heerenveen. Arne Slot rekent dat niet op Luis Sinisterra. "Woensdag is wel heel snel als je er in de rust af moet. Ik verwacht dus niet dat hij woensdag niet gaat halen."