Fan van Feyenoord
Nieuws

Arne Slot over Slavia Praag wedstrijd en Guus Til

Feyenoord trainer Arne Slot hoopt echt dat de supporters van de club zich gedragen in en tijdens wedstrijd tegen Slavia Praag. Feyenoord heeft al een recordbedrag aan boetes ontvangen dit seizoen en zou het op prijs stellen dat het nu rustig blijft. Mocht het niet lukken dan hangt de club een voorwaardelijke straf boven het hoofd en dat betekent een wedstrijd spelen zonder uitpubliek. We willen allemaal graag massale steun en dat het rustig blijft zegt Slot.
Ik spreek de hoop en verwachting uit dat het rustig blijft maar moet wel zeggen dat als ik wakker wordt daar niet erg mee bezig ben. Ik spreek de hoop en verwachting uit dat ze zich op een goede manier laten zien en hopen dat we ze bij de volgende wedstrijd weer mogen verwelkomen, als we die halen zegt Slot.

Donderdagavond om 21.00 uur treft Feyenoord in de Eden Aréna Slavia Praag. De eerste wedstrijd eindigde in een spectaculaire 3-3.

Het is nog afwachten of Guus Til erbij kan zijn en die kans lijkt niet erg groot. In de wedstrijd tegen Heracles raakte hij geblesseerd aan de knie en verliet woensdag al vroeg de training. Arne Slot was er niet erg positief over maar zegt wel dat het gevoel van Guus Til goed is en dat is belangrijk maar het is kort dag. Ik denk zelf dat de kans fifty-fifty is terwijl Til zelf positiever is. RTV Rijnmond meldt dat Guus Til de woensdagtraining niet vol heeft kunnen maken en dat de staf van Feyenoord donderdagavond beslist over het wel of niet meespelen van Guus Til.  

Mocht hij niet kunnen starten, dan lijkt Jens Toornstra sowieso een basisplaats te krijgen. "Lutsharel komt terug na een revalidatie", zegt Slot over Geertruida. "Hij was bezig aan een hele goede fase. Gelukkig hebben we met Marcus Pedersen een goede vervanger voor hem, maar ik ben blij dat hij er nu weer bij is. Hij geeft ons wat extra's, ook in de opbouw. Ook voor hem geldt dat we de reactie op de training van vanavond af moeten wachten."