Fan van Feyenoord
Nieuws

Arne Slot langer bij Feyenoord

Hoofdtrainer Arne Slot en zijn assistent Marino Pusic blijven langer bij Feyenoord. Met die nieuws kwam de clun vrijdagmiddag mee op de proppen.

De twee werden vorig seizoen losgeweekt van AZ en hadden beiden een optie in hun Feyenoord-contract. Zowel Slot als Pusic ligt na het lichten van de opties nu tot medio 2024 vast. Feyenoord staat na 23 competitieduels onder Slot derde in de ereivisie op zes punten van Ajax en op één punt van PSV. Bovendien overwinterde het voor het eerst sinds 2014/2015 in Europa: vrijdag werd bekend dat Partizan Belgrado de volgende tegenstander in de Europa League wordt.

"Uiteraard zijn we tevreden over de prestaties van het eerste elftal onder leiding van Arne en zijn staf", aldus technisch directeur Frank Arnesen, die overigens zelf ook in gesprek is over het verlengen van zijn aflopende contract. "Minstens zo blij zijn we met de groei die we zien in de groep, zowel van de ploeg als geheel als van individuele spelers. Dat is onmogelijk los te zien van de manier van spelen die Arne in korte tijd heeft geïntroduceerd bij Feyenoord."

Slot en Pusic werken ook de komende jaren samen met John de Wolf. De tweede assistent tekende in een eerder stadium al bij tot medio 2025.