Fan van Feyenoord
Nieuws

Arne Slot hoopt op een magische avond

Een magische avond, daar hoopt Feyenoord trainer Arne Slot op in de wedstrijd tegen Slavia Praag van donderdag a.s.

De trainer van Slavia (Jindrich Trpisovsky, red.) zei dat hij onder de indruk was van de sfeer in de groepsfase. Ik hoop dat hij na morgen zegt dat het in de kwartfinale nog van een compleet andere orde was", zegt Slot op de persconferentie, daags voor de heenwedstrijd.

Slot voelt dat de verwachtingen 'enorm' zijn, nu Feyenoord na twintig jaar weer eens in een Europese kwartfinale staat. "Het is vrij logisch dat we er veel zin in hebben. Voor supporters is het ook bijzonder. Ik verwacht een magische sfeer."

Ofir Marciano, vervanger van de geblesseerde Justin Bijow, staat op doel tegen Slavia Praag. Slot is na de komst van Valentin Cojocaru niet van plan een keeperswissel door te voeren. "Hij is een goede keeper", zegt Slot over Cojocaru. "Maar je gaat niet op basis van de tegenstander de keeper wisselen."

"Ofir is op dit moment onze eerste keuze en dat zal hij voorlopig blijven, maar ik ben heel blij om te zien dat Valentin een prima indruk achterlaat. Dus mocht er met Ofir wat gebeuren, dan hebben we een ervaren keeper achter de hand", besluit de Feyenoord-trainer.