Fan van Feyenoord
Nieuws

Arne Slot heeft vertrekwens kenbaar gemaakt bij Feyenoord.

RTV Rijnmond schrijft dat Feyenoord trainer Arne Slot zijn vertrekwens bij de club via zijn zaakwaarnemer heeft kenbaar gemaakt. De club en de trainer gaan verder met onderhandelen en het ziet er naar uit dat Feyenoord bot vangt bij een sterk verbeterd contract.
Zaakwaarneemster Rafaele Pimenta is woensdag het gesprek met Feyenoord aangegaan maar de doelen van beide partijen lagen ver uit elkaar. Waar de Rotterdamse club over een verbeterd contract sprak, wil het management van Slot vooral weten hoe een vertrek naar Tottenham Hotspur kan worden bewerkstelligd.

Feyenoord mag een flinke transfersom vragen want in het contract van Arne Slot zit geen ontsnappingsclausule. 'Naar verluidt zit er op dit moment nog een gat van zo'n vijf miljoen tussen wat Tottenham zou willen betalen, en tussen wat Feyenoord wil hebben voor de succestrainer. Het is niet uitgesloten dat de Londenaren al op korte termijn aangeven bereid zijn om het gewenste bedrag op tafel te leggen', schrijft Rijnmond.

De eerste onderhandelingen zijn achter de rug en dat heeft geen doorbraak opgeleverd meldt Voetbal International en 1908.nl liet weten dat er wel beloftes zijn gedaan vanuit Tottenham Hotspurs richting Arne Slot.

Zoals gezegd heeft Feyenoord zich de eerste dag keihard opgesteld en van een doorbraak is dus nog geen sprake. Donderdag gaan de gesprekken verder. Voor dit jaar moet een transfersom nog worden vastgesteld mocht Slot echt willen vertrekken. Na volgend seizoen zou er een afgesproken bedrag in zijn contract zijn opgenomen.
Volgens 1908.nl heeft Tottenham Hotspur de druk nog maar eens wat opgevoerd. Voorzitter Daniel Levy zou al bijna persoonlijk akkoord zijn met Slot, mede doordat hij een aantal toezeggingen gedaan heeft. Zo zou de club bereid zijn om de Nederlander de touwtjes in handen te geven over de transfers deze zomer en aangaande zijn eigen technische staf.