Fan van Feyenoord
Nieuws

Arne Slot blijft bij Feyenoord

Het Algemeen Dagblad meldt dat Arne Slot bij Feyenoord blijft en niet zal vertrekken naar Tottenham Hotspur. Gisteren was er overleg tussen de zaakwaarneemster van Slot en Dennis te Kloese over een mogelijke overstap maar vanmorgen zou Slot bekent hebben gemaakt dat bij in Rotterdam blijft. 

"Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ilk ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd."

"Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord", aldus Slot.

Slot heeft zijn jawoord gegeven en krijgt naar verluidt een opgewaardeerd contract. De ochtendkrant meldt dat Marino Pusic en Sipke Hulshoff, die ook in verband werden gebracht met Spurs, eveneens bij Feyenoord blijven. De technische staf blijft intact en maakt zich op voor het eerste Champions League-seizoen sinds 2017/2018.